Team

Het Creative Crafé platform draait volledig op de kracht van vrijwilligers. Wie zit er nu achter? Maak hier kennis met de gedreven creatieven.

Dieuwertje van der Linden - Oprichter Creative Café, Organisator BNO Creative Café

Dieuwertje werkt als zelfstandig Strategisch Designer, is oprichter van Creative Café en BNO Creative Café en zet zich hiermee in om creatieven te inspireren en te verbinden.

dieuwertjeontwerpt.nl

Marianne Clason - Redacteur

Tekst, concepting, branding, communicatieadvies. Alles waar een verhaal in zit kan Marianne omzetten tot waarachtige verhalen waar mensen behoefte aan hebben. Uitstekende kwaliteiten voor Creative Café om in te zetten als redacteur en klankbord.

marianneclason.nl

Marjolein de Swart - Organisator BNO Creative Café

Marjolein werkt als zelfstandig grafisch vormgever, vanuit haar kantoor in Hilversum of reizend en werkend tegelijk vanuit waar dan ook. Creatief ondernemen en organiseren doet ze graag, waaronder voor BNO Creative Café.

marjoleindeswart.nl

Richard Terborg - Podcast

Richard is conceptueel mode-, portret- en kunstfotograaf, houdt ervan mensen samen te brengen en te verbinden, culturele projecten op te starten en te supporten. Een goede verteller, met veel kennis in het veld en humor dé persoon om mee te denken en te werken aan de podcast van Creative Café.

richardterborg.com