Sponsoring

Wij willen nog meer podcasts maken, nog meer creatieven uitlichten en ons platform nog groter maken. Een community maken die groeit en zichtbaarder wordt. Daarbij hebben wij jullie hulp nodig!

We streven naar een eerlijke vergoeding bieden voor iedere creatief die het platform mogelijk maakt. Daar is geld voor nodig. We zijn blij dat het Cultuurfonds Almere ons al steunt bij het maken van deze stap, maar er is nog meer nodig. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren en vrienden van het platform die ons financieel willen ondersteunen om het platform te laten groeien.

Wordt sponsor of vriend van ons platform

Draag jij de creatieve professionals in Almere een warm hart toe en wil je graag een financieel steentje bijdragen aan ons platform? Dat kan op twee manieren:

Sponsoring

Naast de bijdrage van Cultuurfonds Almere zijn we op zoek naar een sponsor die de professionalisering van ons platform mogelijk wil maken. Als tegenprestaties bieden we een interview voor op het platform en vermelding van de sponsor op onze website én vermelding in de podcast.

Benieuwd naar ons plan, stuur dan even een berichtje. Dan sturen wij de gewenste informatie toe.

Vriend van het platform

Wil jij bijdragen in de vorm van een gift? Dan kan je vriend worden van het platform. Je bepaalt zelf het bedrag en hoe lang je meedoet. Wij vermelden je op de vriendenpagina en je ontvangt van ons een nieuwsbrief zodra de nieuwste content online staat. Dit kan je direct regelen via Buzzsprout.
Mocht het daar niet lukken, stuur ons dan even een berichtje.

Stuur een bericht via onderstaand formulier