15/02/20182 Minutes

BNO organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureau’s en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak.

Met een grotere regio en nieuwe locatie is het tijd voor een nieuwe naam: BNO Almere is vanaf nu BNO creative café. Op 15 februari organiseren we voor het eerste een avond in Hilversum. Dit keer met inspirerende lezingen van ontwerper Arnoud van den Heuvel en de ontwerpbureau’s Silo en Studio Room. De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom op de nieuwe locatie: Café Dudok in Hilversum!

 

De sprekers

In 2000 is Studio Room opgestart met het motto “Met leuke mensen leuke dingen maken op een leuke plek”. “Een motto dat alle aandacht richt op plezier van het ontwerp, op het plezier van creativiteit.” En onder dat motto ontwerpen ze o.a. voor Linda. magazine, de Consumentenbond, Etos, AH, Heel Holland bakt en de Kampioen. “Er is geen project dat we afronden zonder een laatste extra toef: de (slag)room in onze naam.”
Studio Room

Silo is een human-centered creative agency met ideeën. “We combineren branding, design en interactie om verwachtingen te overtreffen.” In de afgelopen jaren heeft Silo met hun aanpak diverse awards weten binnen te slepen, zoals een Red Dot Award en meerdere gouden en bronzen awards tijdens de European Design Awards in 2017.
Silo ontwerpt o.a. voor het Zaans Medisch Centrum, Muziekgebouw aan ’t IJ, Nationaal Militair Museum, Fontys en Gispen.
Silo

Arnoud van den Heuvel is veelzijdig ontwerper en gefascineerd door chaos, ordening en kleur. Deze interesses komen niet alleen bij het ontwerpen van identiteiten van pas, maar ook bij zijn sociale ondernemingen die gaan over het organiseren van samenwerking en het stimuleren van dankbaarheid.
Arnoud van den Heuvel