28/11/20222 Minutes

BNO Creative Café organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureaus en nieuw talent, en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak.

Op vrijdag 9 december gaan we weer live in Hilversum! Dit keer met een bomvol programma met inspirerende sprekers: Karin Schwandt, Eveline Koppejan (Verve) en BrandBros.
Kom inspiratie op doen en ontmoet ontwerpers en creatieven. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom bij All Art in Hilversum.

Sprekers

Karin Schwandt is oprichter en eigenaar van Schwandt Information Design, een bureau gespecialiseerd in infographics en datavisualisaties. “Ik geloof dat goed geïnformeerde mensen betere beslissingen nemen. Daarom maak ik visualisaties om organisaties te helpen communiceren met hun publiek.” Onlangs is Karin, samen met Roel Stavorinus, een nieuw strategisch adviesbureau voor design en communicatie begonnen.

Eveline Koppejan is een van de belangrijkste merkstrategen bij Verve. Het brandingbureau heeft zijn sporen verdiend in de branche door van ambitieuze unicorns als Miro en Flutterwave en toonaangevende organisatie als Tuum en Dutch Design Week ‘love marks’ te maken. Bij Verve stelt Eveline levende merken in staat hun merkaanwezigheid te versterken door middel van dynamische creatieve en strategische merkverhalen.

Maarten de Vries en Thom Peet zijn samen BrandBros. Zij zijn fan van kleine bedrijven.“Waarom? Kleine bedrijven zijn de drijfveer van onze markt. Zij pakken problemen en kansen met beide handen aan. Geen politiek of mooi praatjes, maar actie en innovatie. Met BrandBros halen wij alles uit onze kwast om kleine bedrijven niet een stap, maar een sprong vooruit te helpen!”

Tickets

Toegang is gratis voor BNO-leden. Niet leden betalen slechts 5 euro. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen.
Geen BNO-lid? Geen probleem. Iedereen is welkom!