03/04/20192 Minutes

BNO organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureau’s en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak.

Op woensdag 3 april organiseren we weer een BNO Creative Café avond in Hilversum. Dit keer met inspirerende lezingen van Vinex Productions en Mattmo. Vinex Productions zal ook een stukje live uitvoeren!

De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij Podium de Vorstin in Hilversum.

 

De sprekers

Vinex Productions
Vinex Productions is opgericht in 2002 door Sjeng Schupp en Michiel van Dijk. Samen produceren ze animatiefilms waarin muziek een prominente rol speelt. Sjeng Schupp maakt de animaties en Michiel van Dijk de composities.

De korte eigenzinnige animaties, soms abstract, soms figuratief, kenmerken zich door grilligheid en absurdisme. De muziek slingert van klassiek naar jazz en alles daarbuiten. Beeld en geluid grijpen perfect in elkaar.

Sinds de oprichting hebben zij 23 korte onafhankelijke animatiefilms gemaakt die inmiddels op vele vooraanstaande internationale festivals vertoond zijn, en 5 multimedia theater producties.
vinexproductions.nl

 

Paul van Ravestein, Creative Director, Mattmo
Creative director Paul van Ravestein komt vertellen over de uiteenlopende projecten van strategisch communicatie en designbureau Mattmo. Mattmo is een geëngageerd bureau en initieert dan ook projecten met sociaal maatschappelijke relevantie vanuit een urgentie. Dat kan binnen food zijn, vanuit sociale issues, maar ook binnen stedelijke ontwikkeling.
www.mattmo.nl

 

Speak up!
Speak up! is ons nieuwe onderdeel in het programma waar (jonge)ontwerpers en nieuwe projecten 15 minuten het podium voor zich mogen nemen om aandacht te vragen voor hun werk of het toffe project dat ze gestart zijn. Een ideaal moment om feedback te ontvangen van je mede-vakgenoten!

Wil jij ook deelnemen aan Speak up! tijdens een van onze volgende edities?
Geef je dan op via creativecafe(at)bno.nl.