26/09/20172 Minutes

BNO organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureau’s en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak.

Op dinsdag 26 september 2017 organiseert BNO Almere weer een avond met inspirerende lezingen. Deze keer met DesignBridge en Studio Naam. Onze sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij Places to Work in Almere!

 

De sprekers

DesignBridge is een internationaal brand & packaging design bureau met studios in London, Amsterdam, Singapore en New York. In de 31 jaar dat ze bestaan wonnen ze maar liefst 240 awards. Ontwerpen van DesignBridge voor bekende merken die je zou kunnen kennen zijn o.a. Douwe Egberts, L’OR espresso, Flexa (Dulux), Hellmann’s, Guinness en Lipton.
“We combine a healthy dose of intuition with intelligence to bring brands to life through great ideas that reach out, engage and emotionally connect with people.”

Creative director Jason Kempen zal DesignBridge vertegenwoordigen op onze avond.
DesignBridge

Studio Naam is een brand experience en design studio uit Utrecht. Het team werkt aan heldere en slimme ontwerp oplossingen voor zowel print als website’s. Voor én samen met klanten in de commerciële en culturele sector, in binnen- en buitenland.
“Studio Naam shifts brands forward, grows businesses and leads transitions. We use strategy and design thinking to inspire and connect.”Studio Naam

Voordekunst
Ben je zelf bezig met het initiëren van een creatief project, maar heb je nog niet voldoende financiële middelen om het van de grond te krijgen? Dan kan crowdfunding iets voor je zijn. Hét crowdfunding platform voor de creatieve sector Voordekunst komt vertellen over crowdfunding en hun samenwerking met Cultuurfonds Almere.
voordekunst.nl