13/06/20172 Minutes

BNO organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureau’s en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak.

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseert BNO Almere weer een avond met inspirerende lezingen. Deze keer met Autobahn, Robbert Slotman (jouwomgeving.nl) en Lysanne de Water. Onze sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.00u ben je van harte welkom bij de Nieuwe Bibliotheek in Almere Centrum!

 

De sprekers

Rob Stolte – Autobahn
“We work and play every day”
Autobahn is een creatief bureau dat internationaal bekend staat om haar typografische en onderzoeksgerichte aanpak. Zij gebruiken ontwerp als een creatief strategisch instrument bij het ontwikkelen van zakelijke processen.
Autobahn.studio

Robbert Slotman – Jouwomgeving.nl
“Jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek.” Jouwomgeving.nl is een online platform, waarin cliënten eigen regie kunnen nemen in hun hulpverlening. Robbert Slotman vertelt als initiatiefnemer én ontwerper over betekenisvol werk, ondernemerschap en meer dan 10 jaar ontwerpen voor de zorg.
jouwomgeving.nl

Lysanne de Water
“Life after a stroke”
Lysanne ontwikkelde voor haar afstudeerproject een app voor de Hartstichting. Het ontwerp van deze app helpt gebruikers, die zich in een emotionele situatie bevinden, de aangeboden informatie beter te kunnen lezen en te begrijpen.
Studio inform – app